DOSTAVA IN STROŠEK
Blago, naročeno v spletni trgovini Butik Dobrega bo dobavljeno najkasneje v roku 5 delovnih dni od oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago morda ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca po elektronski pošti ali po telefonu.
Naročene izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Dostava se vrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel od registraciji ali naročilu. Pri plačilu po povzetju dostavljalec kupcu obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije. V primeru, da v času dostave nikogar ni na dogovorjenem naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga. S tem obvestilom in osebnim dokumentom nato kupec prevzame pošiljko v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka. V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca.
Kupec je ob kupnini za naročene izdelke dolžan poravnati še stroške pošiljanja ob prevzemu blaga razen pri naročilu posameznih artiklov, ki imajo ob opisu navedeno: »poštnina vključena v ceno« ali »brezplačna dostava«.
Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave Pošte Slovenije.
• do 49,99 eur nakupa je cena pakiranja in dostave 3,80 eur
• pri vrednosti nakupa nad 50 eur je pakiranja in dostave brezplačna
Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo.
Opozorilo: navedeni pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.