O NAS

Soustvarjati nekaj več, zavestno in s hvaležnostjo

Butik dobrega se je rodil iz ideje, da tako, kot sebi, tudi ostalim ponudimo boljše, celostne izdelke iz neokrnjene doline SOČE.

Ne glede na to, koliko časa preteče, se ljudje vedno vračajo nazaj k osnovam. Sozvočje z naravo, tradicionalni načini pridelovanja, kvaliteta pred kvantiteto, lokalno in sezonsko, zavestno prehranjevanje in še posebej čas zase, je naša filozofija, ki jo želimo prenesti tudi na vas.

Že od nekdaj obožujemo zdrave, domače in lokalne izdelke. Zato sodelujemo s tistimi butičnimi izdelovalci, ki namesto masovni proizvodnji dajejo prednost kvaliteti in vsebini. Svoje delo opravljajo s srčnostjo, kljub zavedanju, da to ne prinaša uspeha čez noč.

In ravno to je tudi naša filozofija. V tem vidimo smisel. Z vsem srcem verjamemo, da so ti izdelki, ki so delo skrbnih rok in polni ljubezni, zaradi tega vsebinsko najbolj bogati in polni življenja.

In te, z vso ljubeznijo ponujamo tudi vam.

“Odgovorno in zavestno za skupno dobro.”

~ Butik Dobrega

Sem večni optimist, obožujem naravo, živali in skušam v polnosti živeti vsak dan.
Že od nekdaj verjamem, da ni vseeno, kaj jemo in kako živimo. Zelo vesela sem, ko najdem zdrav, domač izdelek, ustvarjen s srcem, ker vem, da le tak nosi v sebi pravi nabor vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi.
In zato pišem to zgodbo. Ker butično pomeni srčno, z zavedanjem, iskreno, pristno, spoštljivo in prijazno.
Naj vam prinese veliko dobrega. 😊

          – Tjaša Vogrinec

Prijavite se na e-novice

Ne zamudite novosti v naši spletni trgovini!